катранен шампоан
|

Тайната съставка на твръдия шампоан

Днес ще ви разкрия рецептата на твърдия шампоан с боров катран. Защо е толкова полезен и ефективен? Ако ти се струва интересно продължи да четеш.

Напоследък ставаме все по-еко ориентирани. Искаме да използваме по-малко пластмаса и вредни съставки като силикони, парабени и други. Ето защо реших да потърся нещо което, което да храни косата ми, да бъде безвредно и да не замърсява природата. Разбрах, че както има твърд парфюм, така има и твърд шампоан. Нужно е да уточня, че тук не става въпрос за сухия шампоан, който се продава във флакони под налягане, а за барче твърд шампоан.

Да не губим повече време, а да ви кажа от какво се състои. Тук в блога ще намериш защо и с какво е полезно всяко масло което влагам в продуктите, които ръчно изработвам.

Нужните съставки са: масло от маслина (зехтин), кокосово масло, масло от черен кимион, масло от карите, боров катран, мурсалски чай и шипка. Може би се досещаш коя е тайната съставка на този твърд шампоан. Тя спомага за решаване на проблема с пърхута по чувствителния скалп. Да, правилно предположи-боровия катран !

Пускам видео в което, разказвам как да си го направиш, стъпка по стъпка:

Ако ти се струва сложно или не ти се занимава може да го закупиш от тук. Еко мурсалски чай може да закупиш от тук.

Ако статията ти е харесала, сподели я с приятели. Ако искаш да правя повече такива видеа, може да ме подкрепиш като дадеш лайк на видеото и се абонираш за канала. Благодаря ти .

До сапунене !
Дами

Сподели с приятели

Similar Posts