Защо да избера сапун от нулата?

Какво значи първо сапун от нулата? Това е сапун, който се прави от натурални масла, които се смесват при определена температура със сода каустик. Тя спомага маслата да се превърнат в сапун т.е за самия процес на осапуняване. Спокойно нищо не остава от нея след като приключи процеса на зреене, който трае от 4 до 6 седмици. В осапунената смес се добавя аромат и цвят отново натурални спрямо ефекта, който искаме да постигнем. Можем да добавим и финни ексфолиращи частици, така ще спестим от още един продукт в банята.

Защо да избера сапун от нулата и с какво превъзхожда останалите сапуни?
Пет причини да предпочета натурален сапун пред всички останали!

  1. Като първа причина ще отбележа, че знаеш какво има в него до най-малкия детайл. Щом знаеш може да контролираш състава му. Какво имам предвид-при сапун от нулата ти избираш какви масла и в какви пропорции да бъдат осапунени.
  2. Имат антисептично действие – ако имате рана, натрийте мястото със сапунена вода от натурален сапун-действа безотказно, раната заздравява бързо.
  3. Може да  използвате ръчно изработения сапун за лице, ръце и тяло-много функционален е. Напоследък нашумяха и твърдите шампоани-повече за тях тук
  4. Нулев отпадък- нямат опаковки които да изхвърляте, всичко се използва до последната трошица.
  5. Въздействието-резултата от използването на такъв сапун няма нищо общо с тези от магазина, защото кожата ви е подхранена. Глицерина, който е главния виновник за задържане на влагата в кожата ви е там-в натуралния ръчно изработен сапун. За разлика от традиционните, където е извлечен, за да се постави в други продукти които да ни продадат като козметика.

    Бонус причина шест-пести място в банята. Един такъв ръчно приготвен сапун може да се използва като душ гел, лосион, ексфолиант, шампоан, балсам-виждате ли колко пари и опаковки са това във вашата баня?!

Изберете сапун от нулата! Зарадвайте близък, който цени натуралните продукти. Подарете качество и свежест на добра цена. Сега се предлагат и комплекти подходящи за украса на елхата. Разбира се след това може да ги използвате за тяло и ръце. Вземи качествен сапун от тук!

Сподели с приятели

Similar Posts