Нестандартни идеи за Коледен подарък

Вероятно вече сте залети от идеи за коледни и новогодишни подаръци, но защо да не подарим това което никога не сме. Защо да не е нещо нестандартно. Например сапун.

Чакай, чакай не бързай да отминаваш тази статия. Тук става дума за нещо наистина различно. Да, знам сапуна съществува от хиляди години. Това върху което ти предлагам да помислиш като коледен или новогодишен подарък, става и за играчка за коледната елха. Може да си миеш ръцете и тялото с него. Направен е по твой вкус, цвят и аромат. Досети ли се?

Сапун за чувствителна кожа

Защо да използвам натурален, ръчно правен сапун ?

  • Знам какво слагам върху кожата си, само натурални растителни съставки
  • Подходящ е за вегани
  • Нулев отпадък, грижим се едновременно за природата и хората
  • Ръчно правения сапун има редица приложения (подхранва кожата, може да се използва вместо шампоан, душ гел, лосион, ароматизира дори гардероба и пази от молци, антибактериално действие, може да го използвате за дезинфекцияна четки и гребени и т.н)

Хайде да изберем заедно, твоя натурален сапун. Разгледай
от тук или ми се обади тел. 0893328985.

Ръчно направен персонализиран подарък, който може да зарадва всеки ценител. Получаваш го в подаръчна кутия-по твое желание ще добавим и послание.

Бъди практичен, зарадвай близък с натурални сапуни Дами ! Можем да направим и комплект от ароматни сапуни по твой избор. Пиши ни или се обади, за да изберем най-подходящото.

Друго оригинално допълнение към подаръка за което се сещам е пакет мурсалски чай  пчелен прашец. Това са все неща които ще спомогнат и през идната година вирусите да стоят далеч от вас. А какво по-хубаво от това да подарим здраве с натурални продукти!  

Сподели с приятели

Similar Posts