глицеринов сапун
|

Защо да предпочетеш ръчно направен глицеринов сапун, пред този в магазина?

Тук чувам вече, че то има ли разлика? Нали и в магазина се продават глицеринови? Да, ама не! Разбира се, че има разлики и днес ще разбереш основните такива, за да може да прецениш кои сапуни са по-добри за теб и семейството ти. И все пак, защо да избереш ръчно направен глицеринов сапун пред фабричния в магазина?

Първо да изясним, защо повечето в магазина не могат да се нарекат сапуни-това са детергенти, повърхностно активни вещества. Няма да навлизаме толкова на дълбоко, но основната разлика с глицериновите е, че в тези от магазина е извлечен глицерина. Не само, че има рима но е и вярно. С каква цел обаче го извличат. Много просто, за да могат да го добавят в други продукти- козметика, която отново ни продават.

Сапун за чувствителна кожа

Защо да използвам натурален, ръчно правен сапун ?

  • Знам какво слагам върху кожата си, само натурални растителни съставки
  • Подходящ е за вегани
  • Нулев отпадък, грижим се едновременно за природата и хората
  • Ръчно правения сапун има редица приложения (подхранва кожата, може да се използва вместо шампоан, душ гел, лосион, ароматизира дори гардероба и пази от молци, антибактериално действие, може да го използвате за дезинфекцияна четки и гребени и т.н)

Хайде да изберем заедно, твоя натурален сапун. Разгледай
от тук или ми се обади тел. 0893328985.

Второ в ръчно изработените глицеринови сапуни , които правим или закупуваме можем да контролираме добавките. Да решим какви обогатяващи и подхранващи масла да има. Сами можем да определим съчетанието аромати, форми и цвят. Имаме пълен контрол над това как да изглежда и на какво да ухае. Можем дори да го персонализираме. Това са сред най-големите предимства.

Трето-въздействието-резултата от използването на такъв сапун-няма нищо общо с този от магазина. Защото кожата ви е подхранена, нали не забрави, че глицерина който е главния виновник за задържане на влагата в кожата ви е там в сапуна.

Освен това има точно тези масла от които се нуждае именно вашата кожа. Може да се насладите на аромата, който сами сте съчетали, ако сте го направили сами, или сте поръчали да ви направят.

Подарете си това удоволствие в банята-Вие го заслужавате!

Сега може да изберете и коледни комплекти подходящи за украса на елхата от тук

Сподели с приятели

Similar Posts