лято

Код жълто-лято е!

Днес ще ви представя новото ми лавандулово изкушение за лице. Направено с етерично лавандулово масло и истински масла за подхранена кожа. Изследванията сочат, че лавандулата помага за лечение на тревожност, депресия, безсъние и безпокойство.

Идва лято, кожата ни се нуждае от повече грижи, мием се, къпем се повече. Ето защо ще ви зарадвам с новия релаксиращ и омайващ аромат на „Лавандулчо“. Освен с уханието си ще ви плени и с богатата си пяна и мекото действие на масло от шии. Рицина и зехтина в него ще подхранят кожата ви ще я направят мека като кадифе.

Чистотата е здраве!

Погрижете се отговорно за вашето здраве с натурален сапун! Нетоксичен, биоразградим и антибактериален! Съдържа свободен процент масла, които ще омекотят, подхранят и заздравят кожата, особено необходимо при честото третиране с антибактериални разтвори, които силно изсушават.

Повече информация за състава и действията на този продукт може да намерите тук

Защо всичко което правя е под наслова Визия за здраве? Защото моята мисия и визия за здраве е повече хора да използват натурални продукти. Не защото е модерно, а защото това помага на природата и хората. Вярвам, че всеки заслужава да използва качествени продукти, които да поддържат организма му в добро здраве.

Сапун за чувствителна кожа

Защо да използвам натурален, ръчно правен сапун ?

  • Знам какво слагам върху кожата си, само натурални растителни съставки
  • Подходящ е за вегани
  • Нулев отпадък, грижим се едновременно за природата и хората
  • Ръчно правения сапун има редица приложения (подхранва кожата, може да се използва вместо шампоан, душ гел, лосион, ароматизира дори гардероба и пази от молци, антибактериално действие, може да го използвате за дезинфекцияна четки и гребени и т.н)

Хайде да изберем заедно, твоя натурален сапун. Разгледай
от тук или ми се обади тел. 0893328985.

Моето виждане за здравето е, че духът и физиката трябва да са в хармония. Ако си в прекрасно физическо състояние, например мускулна маса, но все те терзае нещо, не си удовлетворен от живота, то няма да си щастлив.


Ето защо е нужно да живеем в хармония и баланс. Научно е доказано, че хората които по-често са недоволни от живота се разболяват повече.

Представете си един напрегнат ден. Влизате за душ а там ви чака лавандулово изкушение за сетивата и празник за кожата. След това сядате да си почивате, отпивайки глътка мурсалски чай и билкова добавка за детокс. Аз бих добавила и приятно четиво. А ти как си почиваш? Как поддържаш душевното и физическо здраве?

Сега Ви желая един хубав ден. Ако темата за натурална и безопасна козметика ви интересува повече, абонирайте се за канала ми в ютуб Дами Свижън. Ако смятате, че тази статия може да бъде полезна и на друг, споделете я.

Сподели с приятели

Similar Posts