Ръчно изработени сапуни София

Цена за ръчно изработен сапун в София

Ръчно изработени сапуни София. Основата за сапун е основният сапунен продукт, от който всъщност се приготвя бъдещият сапун. Днес голям брой фирми са производители на висококачествени сапунени основи. Удоволствие е да работя с такъв материал. Основата за ръчно изработен сапун може да бъде напълно естествена.

Може да закупите готов натурален сапун от тук, в секция сапуни или направо на тел. 0893328985

Рецепти за това как да си направите сапунена основа „направи си сам“ се актуализират постоянно в съответните раздели на нашия уебсайт.

Ръчно изработени сапуни София

Ръчно изработена сапунена основа
Висококачествена сапунена основа се топи перфектно за секунди в микровълнова печка или на водна баня. Течната основа е оцветена, обогатена с масла, аромати, билки и други органични компоненти.

Ръчно изработени сапуни София

Ръчно изработени сапуни София

Приготвената сапунена основа със собствените си ръце у дома се излива в избраните форми. Поради своята пластичност, масата заема обема на формите, запълвайки най-малките елементи.

За да съкратите времето за изчакване, поставете съда със сапун за няколко минути в хладилника. Готовият, втвърден сапун от сапунената основа се отстранява лесно от формите и успешно предава дадените релефи.

Ръчно изработени сапуни София рецепти

Сапунена основа у дома
Поради големия брой видове сапунена основа става възможно да се експериментира много и да се правят чудеса. Прозрачните, бели, кремообразни структури са уникални по свой собствен начин и са шикозни за използване при производството на сапун.

Сапунената основа първоначално може да съдържа значително количество полезни компоненти и в същото време може да сложите допълнителни компоненти. Всеки от добавените компоненти ще полага специални грижи и ще почиства кожата на лицето и тялото.За добавките в сапуна вижте във видеото по долу

Ръчно правени сапуни София

Доверете ни се и разгледайте нашите продукти на главната ни страница, обадете се за количества и да можете да получите отстъпки от цената, при по-големи количества.

Може да поръчате от тук, или да получите безплатна консултация кой продукт е най-полезен за вашата кожа на телефон 0893 328 985

Сподели с приятели

Similar Posts