sapun
|

Защо традиционните сапуни са по-евтини?

Цената, цената, цената на ръчно изработения домашен сапун .. все това се питаме защо е различна? В тази статия ще дам отговор на въпроса защо ръчно изработения домашен сапун е с по-различна цена от този в магазините?

Първо да уточним, какво значи традиционен сапун. Щото така казано излиза, че ръчно изработения не е традиционен което не отговаря на истината. Той е по традиционен и от другия-масов, който може да намерите във всеки магазин.

Цената на домашния сапун е различна, защото самия продукт е различен. Да започнем със суровината, която се използва. Знаете, че това което ни се продава за сапун са повърхностно активни вещества, а ръчно изработения домашен сапун е натурални и естествени масла.

Другата причина е разбира се ръчния труд. Производителността е по-малка, а времето отделено за това е повече. Тук предполагам всеки ще се съгласи, че няма как да произведем ръчно по-голямо количество от кой да е продукт.

Следващата причина, която ще изтъкна ако сте чували израза „Икономия от мащаба“. Не е едно и също дали ще купуваш по цени на едро или на дребно.

И все пак едното е масов продукт-предназначен за всички. А ръчно изработения домашен сапун е бутиков- за хора ценители, които държат на качеството.

И все пак ако искате наистина да знаете (да може да разберете) какво има в сапуна ви и то да ви хареса на кожата ви също. Съветвам ви не правете компромис със здравето си в дългосрочен план. Изберете подходящ сапун за вас и семейството ви от тук

Може би сте чували фразата хубаво е, защото е направено с любов. Това с пълна сила важи не само при готвенето на храна, а и при домашните сапуни.

С грижа за природата и хората. Избери нещо уникално (не правя едни и същи продукти, дори и и по поръчка, винаги има нещо различно от предната партида) !

Сапун за чувствителна кожа

Защо да използвам натурален, ръчно правен сапун ?

  • Знам какво слагам върху кожата си, само натурални растителни съставки
  • Подходящ е за вегани
  • Нулев отпадък, грижим се едновременно за природата и хората
  • Ръчно правения сапун има редица приложения (подхранва кожата, може да се използва вместо шампоан, душ гел, лосион, ароматизира дори гардероба и пази от молци, антибактериално действие, може да го използвате за дезинфекцияна четки и гребени и т.н)

Хайде да изберем заедно, твоя натурален сапун. Разгледай
от тук или ми се обади тел. 0893328985.

Наслади се на ръчно направен подарък за теб или близък. Ние ще го опаковаме грижливо, ще сложим и персонализирана картичка и ще изненадаме човека, за който е предназначен.

Сподели с приятели

Similar Posts